Duwbak Huren

Vervoer over water met

Heeft u een Duwboot nodig om iets over het water te kunnen verduwen?

Wij helpen u graag bij het indelen van de juiste duwboot! Bel ons direct via 078 – 625 15 15 en wij kunnen u meteen vertellen wat er mogelijk is! Duwboot huren voor het verplaatsen van duwbakken, beunbakken, pontons, jachten, woonarken of andere drijvende objecten? Provaart is uw betrouwbare partner op het gebied van alle sleepdienst en duwdiensten. Wij hebben heel veel jaar ervaring in het varen met sleepboten en duwboten. Wij kunnen elke logistieke uitdaging over water aan.

Bel of mail

Uw logistieke partner voor nationaal en internationaal vervoer over water.

Provaart, binnevaart, duwboot, trekboot
1.

Aanvraag

Heeft u een logistieke uitdaging, neem dan contact met ons op. Ons team behandelt elke logistieke aanvraag met grote zorgvuldigheid.

2.

Inventarisatie

Na het inventariseren van uw aanvraag, gaan wij direct aan de slag om te kijken, hoe wij uw aanvraag zo optimaal mogelijk kunnen inplannen.

3.

Offerte

Zodra wij de optimale uitvoering hebben bekeken, ontvangt u direct een offerte.

4.

Transport

Na goedkeuring van de offerte, plannen wij direct uw transport in.

Duwbakken vervoeren door heel Nederland en Europa

Provaart is full service over water. Onze duwbakken vervoeren naar goederen naar iedere gewenste locatie. Vanaf de haven van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen of elke andere locatie. Onze duwboten zijn te huur door heel Europa voor het verduwen van elk drijven object. 

Sleepboten en duwboten in elke Europese haven

Heeft u een sleepboot nodig over de Maas, de Rijn of ander vaarwater? Provaart heeft voor elke uitdaging een oplossing. Wij werken vanuit ons centraal gelegen kantoor in Zwijndrecht en hebben altijd duwboten in de vaart om uw duwbakken, beunbak of ponton te verduwen. Samen met u kijken we graag naar de snelste en beste oplossing!

Het koppelen en duwen van meerdere duwbakken is geen probleem

Verschillende duwboten uit de vloot zijn krachtig genoeg om met meerdere duwbakken tegelijk te varen. Wanneer de duwbakken of pontons gekoppeld kunnen worden en het vaarwater er geschikt voor is, kunnen wij duwboten leveren om dit gezamenlijk te verduwen. Wij bieden verschillende efficiënte manieren om uw kosten van transport op het water te drukken. Zo bespaart u een extra duwboot.

Wij vervoeren alles over water

Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van allerlei soorten goederen over het water. Hiervoor hebben wij verschillende duwboten, sleepboten, duwbakken, beunbakken en pontons te huur. Geef altijd aan welke specifieke eisen er gelden bij het transport. Zo kunnen wij altijd een passende aanbieding maken met de meest geschikte duwboot, sleepboot, duwbak, beunbak of ponton.