Sleepboot Huren

Sleepboten huren voor kleine of grote klus

Als u opzoek bent naar de service van een sleepboot, dan bent u bij Provaart B.V. aan het juiste adres. Wij zijn actief op alle wateren in Europa met sleepboten, duwboten en multicats met sleepmogelijkheid. Heeft u een grote logistieke uitdaging? Of is het routine klus. Bij Provaart is het ook mogelijk om een sleepboot voor een zeer korte tijd te huren, maar u kunt ook verschillende sleepboten huren voor grote projecten en uitdagingen huren. Onze inzetbaarheid is groot. We beschikken niet alleen over verschillende sleepboten om te verhuren. Zo kunt u ook duwboten huren, pontons huren, beunbakken huren. Bekijk onze sleepboten, duwboten of duwbakken

Bel of mail

Uw logistieke partner voor nationaal en internationaal vervoer over water.

Provaart, binnevaart, duwboot, trekboot
1.

Aanvraag

Heeft u een logistieke uitdaging, neem dan contact met ons op. Ons team behandeld elke logistieke aanvraag met grote zorgvuldigheid.

2.

Inventarisatie

Na het inventariseren van uw aanvraag, gaan wij direct aan de slag om te kijken, hoe wij uw aanvraag zo optimaal mogelijk kunnen inplannen.

3.

Offerte

Zodra wij de optimale uitvoering hebben bekeken, ontvangt u direct een offerte.

4.

Transport

Na goedkeuring van de offerte, plannen wij direct uw transport in.

Een sleepboot huren in de rotterdamse of amsterdamse haven

Vanuit ons kantoor dichtbij de rotterdamse haven in Zwijndrecht of vanuit de haven in amsterdam. Wij hebben overal sleepboten beschikbaar voor verhuur. Naast de haven zijn er altijd sleepboten op verschillende plekken op het water actief die mogelijk dicht naar uw locatie kunnen varen. Onze sleepboten ziijn zeer geschikt voor het verslepen van kranen, elevatorbakken, een schip, machines, machine onderdelen, boot onderdelen, bouw onderdelen, voorraad, kranen, weegtorens, containerscheoen en kleine tot middelgrote ladingen. Ons eigen team met ervaren logistieke medewerkers, plannen graag uw eerste aanvraag in. Wij hebben goed contact met alle voornamelijk nederlandssprekende schippers en matrozen. Door ons netwerk en nauwe banden met het logistieke netwerk op het water, zorgen wij ervoor dat u zo efficiënt en kwalitatief mogelijk geholpen wordt. 

Sleepboot Provaart

Sleepboot huren voor de binnenvaart

In de binnenvaart worden sleepboten vooral gehuurd in havens en op de rivieren. Vraag naar de beste logistieke optie van dit moment. Sleepboten worden vooral gebruikt voor het slepen van verschillende soorten schepen en casco’s naar plaatsen waar deze niet zelfstandig kunnen komen. Vaak worden sleepboten gecombineerd ingezet met een duwboot. Het manoeuvreren op binnenvaart wateren is zeer gespecialiseerd werk. Bij Provaart kan je een combinatie van duwboten en sleepboten huren, zodat u alles bij dezelfde partij kunt regelen.